Meer info?

Telefoon Oostende 059/55.40.01

Telefoon Aarschot 016/35.94.40

Benimar Benivan 144

U bent op onze website terechtgekomen omdat u meer informatie zoekt over een Benimar Benivan 144 motorhome. Urbano Motorhomes is al meer dan 35 jaar actief op de markt en we mogen dan ook met fierheid stellen dat zowat één motorhome op vier die in België rondrijdt afkomstig is van Urbano. U begrijpt dan ook dat Urbano de juiste keuze is voor de aankoop van een motorhome. Hebt u uw oog laten vallen op een Benimar Benivan 144? Wij nodigen u graag uit in onze showroom om eens onze alternatieven te bekijken.

Wij beschikken immers over een aantal van de grootste Europese merken en hebben altijd een ruime selectie motorhomes in onze showroom staan. Zo kan u rustig en uitgebreid de verschillende merken en reeksen met elkaar vergelijken. Wij verkopen motorhomes uit Duitsland, Frankrijk en Italië. U zal merken dat er naast een Benimar Benivan 144 mobilhome nog heel wat de mogelijkheden zijn.


De ruimste keuze aan motorhomes vind je bij Urbano!Benimar Benivan 144Bekijk onze motorhomes en promodeals op www.urbano.be


Benimar Benivan 144 tweedehands

Bent u specifiek op zoek naar een occasie? In onze overdekte occasieshowrooms in Oostende en Aarschot vindt u het meest uitgebreide aanbod van België en omstreken. Een tweedehandse Benimar Benivan 144 mobilhome kan u bij ons eventueel op de kop tikken. En dit met de meest uitgebreide garantie. Wij vinden het immers maar normaal om op elke occasie een uitgebreide garantie aan te bieden. Zo bent u zeker van uw aankoop!
Hebt u interesse om onze modellen eens in detail te komen bekijken? U kan zeven dagen per week in de showrooms in Oostende en Aarschot terecht. Onze verkoopsadviseurs helpen u op een rustige en vriendelijke wijze. Op basis van uw voorkeuren stellen ze u vrijblijvend een paar modellen voor waaruit u dan samen met uw partner en eventueel met de kinderen uw keuze kan maken.
Een Benimar Benivan 144 motorhome in occasie of een nieuwe motorhome van een ander merk? Bij Urbano Motorhomes zit je altijd goed. En dit zowel voor nieuwe motorhomes, occasie motorhomes, herstellingen en onderhoud. Jazeker, hebt u een Benimar Benivan 144 motorhome dan kan u in onze werkplaats terecht. Onze degelijk geschoolde technische ploeg kan met alle merken overweg.