Beste motorhome?

Klik hier voor onze complete website www.urbano.be


Een vraag die veel klanten ons stellen: “Wat is nu de beste motorhome?”. Een vraag die je niet zomaar op 1,2,3 kan beantwoorden. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren, zijn eigen manier van reizen en zijn eigen budget. Op deze pagina proberen we alvast wat meer info mee te geven. Je zal het meest leren uit een bezoekje aan één van onze showrooms.  Onze motorhome adviseurs hebben een zeer ruime kennis en helpen je graag om net die motorhome te vinden die perfect bij je past. Wist je trouwens dat Urbano de ruimste keuze heeft in de Benelux? Wij zijn er van overtuigd: ook voor jou hebben wij de beste motorhome!

De beste motorhome?

Een aantal keer een motorhome gehuurd en verliefd geworden op deze onbezorgde manier van reizen? Of heb je altijd al gedroomd van je eigen motorhome? Natuurlijk is het fantastisch om op pad te gaan voor dé motorhome voor jou en je gezin, en… vergelijken is wellicht gemakkelijker dan je denkt!

Allereerst is uiteraard je gezinsgrootte van belang. Ga je voornamelijk alleen met je partner op stap, of gaan de kinderen ook mee? Heb je al wat oudere kinderen thuis, dan zullen deze wellicht ook graag hun beste vriend(in) of zelfs hun verkering mee zien gaan op vakantie. Hoe groot of klein je reisgezelschap ook is, er is altijd wel een motorhome te vinden die hierop is afgestemd.

Voor iedereen een slaapplaats
beste motorhomeReis je voornamelijk alleen met je partner, dan is een halfintegraal waarschijnlijk dé motorhome voor jou. Gaat af en toe een van de (klein)kinderen mee op stap? Met een halfintegraal met paviljoenbed is er voor iedereen plaats genoeg! Reis je daarentegen met een groot gezelschap (5 personen of meer), dan heb je aan een halfintegraal niet genoeg. Een alkoofmotorhome met stapelbed biedt ook grotere gezinnen voldoende onderdak en slaapplaatsen.

Vergeet niet om ook naar de gordels te kijken: als je slechts vier gordels in huis hebt, is het bij wet verboden om een vijfde persoon te vervoeren. Door je gezinssituatie en je reisgezelschap als uitgangspunt te nemen, kan je op een gemakkelijke manier ontdekken welke de beste motorhome is voor jou. Zo kan je op voorhand vele types en modellen elimineren. Geraak je er niet wijs uit? De motorhome adviseurs van Urbano helpen je graag verder in je zoektocht naar je droommotorhome!

Kies je voor ruim, of voor het gemak van compact?
Wil je een motorhome met meer dan genoeg ruimte voor iedereen, of ga je voor zo compact mogelijk? Op het eerste gezicht ben je wellicht geneigd om voor een grotere ruimte te kiezen, maar vergeet niet dat een compacte motorhome gemakkelijker te laveren en te parkeren is. Handig wanneer je door smalle dorpjes en straatjes rijdt! Reis je echter met een groot gezelschap, dan is een compacte motorhome geen optie meer en ben je automatisch aangewezen op de ruimere modellen.

Je merkt het, wat voor de één de beste motorhome is kan voor iemand anders niet geschikt zijn.  Daarom hebben wij in onze showrooms een zeer grote selectie motorhomes staan. Zo kan je ongedwongen en in een familiale sfeer verschillende modellen uitproberen. Kom dus zeker eens langs. Je bent van harte welkom bij Urbano!