Campaway Days

Interesse in een nieuwe motorhome? Tijdens de Campaway Days kan u bij Urbano Motorhomes terecht voor een superscherpe deal. Dit jaar gaan Mobicar immers niet door. In onze showrooms in Oostende en Aarschot helpen we u graag verder!

Campaway Days Gratis Inschrijving
Bezoek Urbano tijdens de Campaway days in Oostende en Aarschot!

Traditioneel zakken heel wat mobilhome enthousiasten af naar de Heizel. Dat is de ideale plek om nieuwe modellen te bekijken én een scherpe deal te onderhandelen.De corona maatregelen hebben echter roet in het eten gegooid. De Mobicar beurs kan dit jaar niet georganiseerd worden. Daarom zijn er in de plaats Campaway Days. U kan op verschillende plaatsen terecht voor de aankoop van een mobilhome of caravan.

Zijn er Campaway Days bij Urbano?

Jazeker! De Campaway Days gaan door in onze toonzalen in Oostende en Aarschot.

Wat valt er te beleven?

Heel wat! Het volledige programma kunnen we nog niet bekend maken. Toch geven we alvast een paar voorbeelden

  • De meest verkochte modellen van de 10 Europese topmerken aan zeer scherpe prijzen.
  • Stockacties op de laatste modellen 2020
  • Testritten met integralen, motorhomes met automaat

Is een mobilhome kopen een interessante investering?

Jazeker! Een mobilhome staat voor echte vrijheid. Je gaat en je staat waar je wilt. Je leeft, reist en geniet op je eigen tempo. Er zijn heel wat mooie plekjes te vinden waar het heerlijk vertoeven is. Ook dicht bij huis. Onze motorhome adviseurs vertellen u er graag meer over tijdens de Campaway days. Omdat een motorhome goed zijn waarde houdt krijgt u er na vele jaren nog een mooie restwaarde voor terug.

Niemand weet op dit moment hoe lang we nog met het coronavirus zullen moeten samenleven. De mobilhome is een perfecte manier om hiermee om te gaan. Je gaat op reis en je blijft tegelijk veilig “in uw kot”. Je kan rustige plekjes opzoeken ver van de drukte en reist in alle veiligheid met je bubbel.

Meer info en gratis inschrijven?