Camper verkopen

Je wil je camper verkopen? Bij Urbano kan dat zonder gedoe. Voor een eerste indicatieve prijs hoef je zelfs niet langs te komen. Wij hebben op onze website een formulier waar je alle nodige gegevens kan ingeven. Zo hebben we meteen een prijsidee van de camper, mobilhome of campervan die je te koop aanbiedt. We sturen je vrijblijvend een voorstel door. Zitten we in dezelfde lijn? Dan vragen we je om langs te komen in één van onze vestigingen zodat we verder alles in detail kunnen bekijken.

camper verkopen

Hoeveel is je camper waard bij verkoop?

Om de waarde van je camper, mobilhome of campervan te bepalen houden we bij Urbano rekening met heel wat factoren. Uiteraard speelt de indeling een grote rol. Indelingen die vroeger zeer succesvol waren zijn nu soms minder in trek. Denken we bijvoorbeeld aan modellen met een ‘frans bed’. Voor dit type is er nu veel minder interesse.

Naast het grondplan kijken we ook naar het merk van opbouw en chassis, de gereden kilometers en de uitrusting. Wie een occasie motorhome koopt vindt het evident dat die is voorzien van populaire opties als een zonneluifel of fietsenrek. Het is daarom belangrijk dat die zaken aanwezig zijn maar ze verhogen de verkoopwaarde niet echt.

Ook de algemene staat van de motorhome speelt een rol. Een camper verkopen vol krassen en met een kapotte bumper is moeilijk. Een occasie wordt ook met de ogen gekocht. Als een camper er niet fris uitzien zal een geïnteresseerde klant ook weinig vertrouwen hebben in het technische gedeelte. Daarom is het belangrijk dat een tweedehands motorhome er goed uit ziet. Wat lichte gebruikssporen zijn uiteraard wel aanvaardbaar.

Je camper verkopen via Urbano

verkoop je camper via urbanoJe kan altijd zelf je camper te koop aanbieden via een tweedehands website. Veel mensen vinden dit echter een heel gedoe. Je krijgt heel wat volk over de vloer dat meer uit nieuwsgierigheid als interesse langskomt. Je moet als verkoper zorgen dat je motorhome gekeurd is voor verkoop. Heel wat potentiële kopers willen onder de marktprijs kopen en blijven eindeloos discussiëren over de prijs.

Via Urbano gaat de verkoop van je camper gemakkelijk. Je geeft ons online alle belangrijke info door. Daarmee gaan onze motorhome adviseurs aan de slag. Ze kijken na wat een haalbare prijs is en bezorgen je snel een vrijblijvend voorstel.

Komen we tot een akkoord? We maken een afspraak in één van onze vestigingen. Je kan terecht in Oostende, Aarschot of Namen. Het geld wordt snel en zonder verdere discussie op je rekening gestort. Je weet meteen waar je staat en je verkoopt je mobilhome zonder zorgen.

De gegevens om je camper te verkopen kan je via dit formulier invullen.