Giottiline

Klik hier voor onze complete website www.urbano.be


Giottiline motorhomes

Wenst U meer informatie over Giottiline mobilhomes? U bent op zoek naar een specifieke indeling? Bij Urbano motorhomes te helpen u graag verder! De laatste jaren heel wat nieuwe motorhome merken op de markt gekomen. En heel wat klanten vertelden ons dat er stilaan te veel merken zijn. Daarom blijven wij bij Urbano ook bij onze klassiekers. Merken met een lange traditie die hun degelijkheid meer dan bewezen hebben. Ongeacht welk merk u zoekt, een Giotti Line of een ander recent merk, wij hebben bij Urbano altijd een valabel alternatief. Bent u daarenboven op zoek naar een interessante promotie, een showroommodel of een einde een reeksmodel? Wij hebben uitstekende relaties met onze fabrikanten en kopen dus regelmatig een lot motorhomes op. Wij krijgen hiervoor een speciale prijs en van deze korting profiteert u als klant mee. Dat betekent dat u op onze merken altijd kan profiteren van zeer scherpe voorwaarden.

Giottiline in occasie

Hebt u een specifieke indeling van Giottiline gezien die u wel bevalt? Onze verkoopsadviseurs hebben een jarenlange ervaring en gaan samen met u op zoek naar een indeling die u minstens hetzelfde comfort biedt. Zoekt u een Giottiline mobilhome in occasie? Als nummer één in België bestaat ons occasiepark uit een bonte verzameling aantrekkelijke motorhomes en dit in alle prijsklassen. Occasies van Giottiline en andere merken vindt u dus altijd in onze showroom. In Oostende zijn wij zeven dagen op zeven open en onze occasieshowroom is overdekt en in de winter ook verwarmd. Zo is het altijd zeer aangenaam om eens te kuieren tussen onze occasies. Kortom, bent u op zoek naar een nieuwe Giottiline motorhome of een interessante occasie? Urbano motorhomes is u perfecte reispartner en samen zorgen we er voor dat u de motorhome van uw dromen vindt.

Urbano is niet alleen uw specialist in de verkoop van motorhomes. Ook voor onderhoud van uw Giottiline kan u bij ons terecht. Met bijna 40 jaar ervaring hebben motorhomes voor ons geen geheimen meer!