Mobilhome huren

Klik hier voor onze complete website www.urbano.be


Een mobilhome huren is een uitstekende manier om kennis te maken met deze interessante manier van reizen. U haalt het meeste voordeel uit uw reis als u vertrekt met een motorhome die is aangepast aan uw manier van rondreizen. Er zijn heel wat verschillende modellen beschikbaar in onze huurvloot. Er zijn compacte modellen voor twee personen, de zogeheten ingerichte bestelwagen. De meest verhuurde modellen zijn semi-integralen voor twee à vier personen. Daarnaast zijn er ook nog de grote familiemotorhomes, meestal met stapelbedden achteraan.

Mobilhome huren met alle comfort

mobilhome hurenVooraleer u met een motorhome van Urbano de baan op gaat krijgt u uiteraard een uitgebreide uitleg. We beperken ons daarbij niet tot de werking van de toestellen en accessoires. U krijgt ook heel wat nuttige tips mee afhankelijk van uw reisbestemming. Wie kiest voor een wintervakantie zal zich uiteraard anders organiseren dat wie kiest voor vakantie in het voorjaars- of zomerzonnetje. Onze motorhome afleveraar zal u graag extra informeren zodat u onder de beste omstandigheden op reis kan vertrekken. Op die manier wordt een mobilhome huren een onvergetelijke ervaring.

Een mobilhome huren is een hele ervaring. Zeker als u voor de eerste keer op vakantie vertrekt met een motorhome. Wij vinden het belangrijk dat u onder de beste omstandigheden van uw reis kan genieten. Vandaar dat wij onze huurvloot samenstellen met de noden van onze klanten in het achterhoofd. U vindt bij ons dus geen overjaarse modellen die we niet hebben kunnen verkopen in onze huurvloot.

Wij kiezen altijd modellen die het ook in verkoop zeer goed doen. Dat heeft voor u als klant twee voordelen:

  • U kan er van op aan dat u de baan op gaat met een aantrekkelijke en aangename indeling die vele ervaren motorhomegebruikers heeft weten te overtuigen.
  • Daarnaast is het ook een interessante test als u van plan bent om op termijn een motorhome of mobilhome te kopen. U kan meteen aan de lijve ondervinden of en bepaald model of een bepaalde indeling is aangepast aan uw vakantie noden.

Kortom, wenst u een mobilhome te huren? Twijfel dan niet en contacteer ons vandaag nog!