Mobilhome kopen

Klik hier voor onze complete website www.urbano.be


mobilhome kopenEen mobilhome kopen doet u niet alle dagen. Het is duidelijk dat u zich daarom goed wenst te informeren om zeker te zijn dat u de juiste keuze maakt. Bij Urbano Motorhomes begrijpen wij dat maar al te goed. In onze showrooms in Oostende en Aarschot staan onze adviseurs klaar om u te helpen om uw droommotorhome te vinden. Iedereen is anders en heeft zijn eigen verwachtingen in verband met zijn vakantie. Een mobilhome kopen betekent dus eerst en vooral die motorhome vinden die het beste bij u past.

Een mobilhome kopen met advies

Onze adviseurs gaan samen met u op zoek naar de meest geschikte motorhome. U krijgt niet zomaar wat goedkope verkoopspraatjes voorgeschoteld. Een mobilhome kopen is tenslotte een ernstige zaak. Uw adviseur luistert aandachtig naar wat U van een vakantie verwacht:

  • Gaat u met zijn tweetjes weg of reist u samen met de (klein)kinderen?
  • Doet u vooral korte trips dichtbij of gaat u voor langere tijd op reis?
  • Doet u aan wintersport?
  • Hebt u bepaalde hobby’s waarvoor u materiaal wilt meenemen (vissersgerief, fietsen, scooter, rubberboot,…)?
  • Wat zijn uw eisen in verband met de keuken, slaapplaatsen, badkamer, bergruimte, privacy,…

Kopen aan de beste voorwaarden

Als uw wensen duidelijk zijn overloopt de verkoopadviseur samen met u de mogelijkheden die binnen uw budget passen. Wij hebben immers een zeer ruim aanbod in alle prijsklassen. Ook een mooie tweedehands mobilhome kan het overwegen waard zijn. Dat geeft u heel wat keuzemogelijkheden. U mag er op rekenen dat U voor elke motorhome die wij verkopen een zeer aantrekkelijk prijsvoorstel krijgt. Door onze grote verkoopvolumes kunnen wij namelijk altijd net iets meer.

Kortom, U kan bij Urbano in alle vertrouwen een mobilhome kopen. U bent zeker van een interessant prijsvoorstel en wij gaan u enkel die motorhomes voorstellen die voor u een meerwaarde betekenen. Zo bent u zeker van vele jaren zorgeloos motorhomeplezier.

Een motorhome van een topmerk die een populaire indeling heeft houdt bovendien zeer goed zijn waarde. Als u na een aantal jaren aan vernieuwing toe bent krijgt u dan ook de beste prijs in overname. Kom vandaag nog vrijblijvend langs in één van onze showrooms. Onze adviseurs helpen u bij een kopje koffie graag verder!