Mobilhome Temse

Klik hier voor onze complete website www.urbano.be


Op zoek om een mobilhome te kopen of te huren in de regio Temse? Wij stellen graag onze diensten aan je voor. Wie een mobihome Temse zoekt doet er goed aan om zeker eens een bezoekje te brengen aan onze toonzalen. Kijken kost geen geld en je kan vrijblijvend de verschillende aanbiedingen vergelijken. Wij maken graag het verschil:

  • Als marktleider hebben wij de ruimste keuze in Benelux. We verdelen de belangrijkste Europese merken en hebben altijd een ruime selectie in onze showrooms.
  • Twee goed bereikbare showrooms waar je een hartelijke en familiale ontvangst krijgt. Geen harde verkooptechnieken en geen vlotte praatjes. Onze adviseurs staan klaar om je vrijblijvend te helpen. Niet te verwonderen dus dat wij wekelijks klanten uit Temse en omgeving mogen verwelkomen.
  • Een ruime keuze tweedehands mobilhomes. Niet alleen onze eigen merken komen hierbij aan bod. Wij bieden ook occasies aan van merken zoals McLouis, Benimar, Burnster, Rimor, Elnagh, Possl, Rapido, Hymer, Concorde, Morello,… Tweedehands mobilhomes worden bij ons enkel te koop aangeboden als ze door onze werkplaats zijn gecontroleerd op meer dan 100 punten.
  • Een verhuurvloot met aantrekkelijke indelingen. De modellen die wij in verhuur zetten zijn de indelingen die ook hoog scoren in de verkoop. Op die manier kunnen we onze huurders uit de regio Temse garanderen dat ze de baan op gaan met een praktisch en populair model.

Mobilhome Temse en omgeving

Mobilhome TemseKortom, zoekt u een mobilhome te kopen in de wijde omgeving van Temse? Vergeet dan zeker niet om ook eens een bezoekje te brengen aan Urbano Motorhomes. Onze aanbiedingen en prijzen zijn altijd bij de allerbeste op de Europese markt. Een motorhome is een flinke investering en je doet er goed aan om meteen het juiste model te selecteren. Wij helpen je daarbij graag. Door onze vele tevreden klanten die dikwijls al hun vierde of vijfde motorhome bij ons hebben gekocht kunnen wij mooie voorwaarden bedingen bij onze fabrikanten. Wij maken ons dan ook sterk dat we het beste aanbod hebben voor wie een mobilhome Temse zoekt!