Motorhomes

Klik hier voor onze complete website www.urbano.be


Bij Urbano vind je motorhomes voor iedere portemonnee. Ben je op zoek naar een eigen motorhome? Je kan het zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt! Zo heb je voor ongeveer 35.000 euro al een gloednieuwe motorhome tot je beschikking. Houd je van luxe en is het budget geen probleem?  Dan kan je tot wel het tienvoudige neertellen voor de motorhome van je dromen. Voor alle motorhomes die wij verkopen geldt dat ze voldoen aan alle veiligheidsvereisten. Het prijsverschil komt puur door de afwerking en de extra uitrusting.

Stel je perfecte motorhome samen
motorhomesGa je voor een gloednieuw exemplaar, dan begin je het aankoopproces vaak met het puzzelen voor de indeling. Welk soort bed had je gewenst- een centraal bed om lekker tegen elkaar aan te kruipen, of ga je voor een ongestoorde nachtrust in twee aparte bedden? Waar laten we de kinderen: in een stapelbed? Wil je een afzonderlijke douchecabine, of hoeft dit van jou niet zo nodig? Natuurlijk moet iedere meereizende persoon een volwaardige zit- en slaapplaats hebben, maar binnen dat gegeven zijn er vele indelingen mogelijk. Gelukkig zijn er heel wat soorten motorhomes en vind je in ons ruime gamma zeker een model dat bij je past.

Tweedehands motorhomes?

Wil je liever een tweedehands motorhome, dan valt er qua indeling al heel wat minder te puzzelen. Toch hebben wij op jaarbasis een zeer ruime selectie occasies. Daardoor kan de zoektocht naar de perfecte motorhome wellicht iets langer duren, maar desalniettemin valt er ook voor een tweedehands motorhome veel te zeggen.

Om te beginnen uiteraard het financiële aspect: een tweedehands motorhome is in de regel een stuk zachter geprijsd dan een nieuw exemplaar. Op zoek naar een tweedehands motorhome? Rij dan aan het einde van het seizoen eens langs in één van onze vestigingen en bekijk onze ex-huur motorhomes. Wij doen onze vloot voor zeer schappelijke prijzen van de hand, inclusief vele optionele accessoires. Een ander voordeel van een tweedehands motorhome is dat je op je gemak ervaring kunt opdoen met deze relaxte manier van reizen, om daarna over te stappen op een nieuwe motorhome die volledig conform jouw wensen is ingericht.