Premium motorhomes

Klik hier voor onze complete website www.urbano.be


Motorhomes komen in vele maten en kleuren. Als marktleider in België met meer dan 35 jaar ervaring vindt u bij ons dan ook het allerruimste gamma. Naast een aantal instapreeksen hebben wij ons ook toegelegd op premium motorhomes. In de loop van de tijd hebben wij verschillende merken wetn komen en gaan in onze showroom. Wij hebben net die merken gehouden die echte meerwaarde zijn voor klant

Wat zijn Urbano premium motorhomes?

premium motorhomesNiet elke motorhome die een hoger prijskaartje heeft is daarom automatisch ook een premium motorhome. Bij Urbano beseffen wij dat maar al te goed. Wist u dat de zaakvoerder van Urbano meer dan 30 jaar geleden zelf eigenhandig motorhomes maakte in zijn atelier? Voor ons krijgt een motorhome pas de kwalificatie ‘premium’ als deze aan een aantal strenge voorwaarden voldoet. Wij hebben het dan vooral over de constructiewijze, de gebruikte materialen en de afwerkingsgraad.

De merken die wij de titel ‘premium motorhomes’ meegeven staan op zeer hoog niveau van afwerking en zijn prijs/kwaliteit nog altijd zeer interessant. Uiteraard zijn het niet de goedkoopste modellen op de markt. Wij garanderen u echter wel dat u zeer veel waar krijgt voor uw geld. De merken Notin, Laika, Autostar en Carthago staan garant voor een hoogstaande motorhome ervaring. Ze blinken uit in comfortniveau, levensduur en klasse. Uiteraard hebben wij altijd een ruim gamma premium modellen in onze showrooms in Oostende en Aarschot. Wij nodigen u graag uit om deze modellen in detail te bekijken.