Tweedehands mobilhome

Klik hier voor onze complete website www.urbano.be


Een tweedehands mobilhome kopen? Daarvoor zit u goed bij Urbano Motorhomes. Met meer dan 35 jaar ervaring kennen wij de kneepjes van het vak. De motorhomes die wij aanbieden zijn gecontroleerd op meer dan 75 punten. Onze technische dienst laat niets aan het toeval over. Pas nadat een tweedehands mobilhome door de handen van onze techniekers is gepasseerd gaan wij deze in verkoop zetten. Uiteraard eindigt het daar niet mee. Als professionele dealer geven wij u graag een uitgebreide garantie mee.

Tweedehands mobilhome met garantie

motorhomes1Wij beseffen maar al te goed dat ook een occasie motorhome een flinke investering is. Vandaar dat u ook na de verkoop kan rekenen op de bijstand van onze technische ploeg. Een motorhome is een echt huis op wielen. Gaat er iets mis met met één van de apparaten? Wij herstellen het probleem snel en vakkundig. We hebben daartoe in Oostende en Aarschot een volledige ingerichte werkplaats ter beschikking. Heel wat herstellingen vallen binnen de wettelijke garantie. U krijgt bij de aankoop van uw tweedehands mobilhome een uitgebreid garantieboekje mee.

Occasie met keuring en inschrijving

De keuring en de inschrijving van een mobilhome verschilt van die van een personenwagen. Een occasie auto wordt door de verkoper naar de technische controle gebracht. Daarna wordt de personenwagen ingeschreven. Bij een tweedehandse mobilhome is dan anders. Deze volgt op dat vlak immers de wetgeving van de bestelwagens. Dit betekent dat de keuring pas gebeurt nadat de occasie is verkocht en ingeschreven.

Koopt u dus particulier een motorhome in occasie dan moet u daarmee zelf nog naar de keuring gaan na aankoop. Dit kan uiteraard problemen veroorzaken als de tweedehandse motorhome niet door de keuring geraakt. U hebt deze al betaald aan de verkoper en dat leidt dikwijls tot heel wat discussies.

Bij Urbano zit u op dat vlak veilig. Als u bij ons een motorhome koopt zorgen wij er voor dat de motorhome een groen keuringsbewijs krijgt.

Waarom kopen bij Urbano?

  • Elke motorhome wordt gecontroleerd op meer dan 75 punten
  • Ervaren technische dienst met meer dan 35 jaar ervaring
  • Professioneel uitgeruste werkplaatsen in Oostende en Aarschot
  • Uitgebreide garantievoorwaarden
  • Levering van elke tweedehandse motorhome met keuring en inschrijving!

Merken tweedehands mobilhomes

Wij bieden op jaarbasis zowat alle courante merken motorhomes aan. Eerst en vooral zijn er de occasies van onze eigen merken: Roller Team, Mobilvetta, Bavaria, Autostar, Carthago, Challenger, Livingstone, Laika en Notin. Daarnaast hebben wij ook regelmatig occasie motorhomes te koop van merken zoals McLouis, Burstner, Rimor, Benimar, Concorde, Elnagh, Hymer,…